Пісня Джамали прозвучить у фільмі про відому революціонерку: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня Джамали прозвучить у фільмі про відому революціонерку: з'явилося відео

Пісня Джамали прозвучить у фільмі про відому революціонерку: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Пісня співачки Джамали "Обіцянка" стала саундтреком українського фільму "Моя бабуся Фанні Каплан" режисера Олени Демьяненко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Трейлером фільму співачка поділилася сьогодні, 27 жовтня.
Картина розповідає історію кохання есерки Фанні Каплан, яка розгортається на тлі революційних подій в Російській імперії початку ХХ століття. Фанні Каплан увійшла в історію як виконавець замаху на життя Володимира Леніна.
Головні ролі у фільмі дісталися Катерині Молчановій і Мирославу Слабошпицькому.


В український прокат картина вийде 8 грудня.
Відзначимо, пісня «Обіцянка» увійшла в альбом Джамали «Подих» (2015), який отримав премію Yuna 2016 в номінації «Кращий альбом року».
Нагадаємо, це вже не перший кінодосвід зірки. У 2013 році Джамала зіграла співачку Ольгу Левицьку у фільмі Олеся Саніна «Поводир», в 2015 її композиції були використані в саундтреку до фантастичного серіалу «Інші».
Як повідомляв ONLINE.UA, 22 вересня відбулася світова прем'єра кліпу української співачки Джамали на пісню "1944", з якою вона здобула перемогу на Євробаченні-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?