Пісня учениці Вакарчука стала даниною загиблим воїнам АТО
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня учениці Вакарчука стала даниною загиблим воїнам АТО

Пісня учениці Вакарчука стала даниною загиблим воїнам АТО
Джерело:  online.ua

Пісню-реквієм "Журавлі" підопічної Вакарчука Віталіни Мусієнко, яка перемогла на українському вокальному шоу "Голос країни", назвали даниною загиблим воїнам АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеведучої "1+1".
Українська телеведуча Соломія Вітвіцька на своїй сторінці в соцмережі зазначила, що день фіналу телешоу збігся з похороном комбата Андрія Жука з позивним Мауглі.
ДИВІТЬСЯ: Бійці АТО записали рок-пісню про війну
"У день фіналу шоу в центрі Києва прощалися з легендарним комбатом 72 Бригади Андрієм Жуком з позивним "Мауглі". Пісня "Журавлі" переможниці "Голосу" звучала в той день з головної сцени країни - як данина нашим захисникам, повага до почуттів рідних полонених, туга за тисячами загиблих в цій нинішній війні, яка триває вже третій рік!" - написала Соломія.
Також телеведуча зазначила, що весь репертуар фінального випуску "Голосу країни-6" був актуальним для ситуації в Україні і дуже необхідний нашій країні.

ДИВІТЬСЯ: Британ ська група виконала пісню "Океану Ельзи"
"В країні війна! Щодня я в ТСН розповідаю про загиблих на передовій, про важких поранених в українських лікарнях. Волонтери з останніх сил збирають допомогу і на фронт, і переселенцям, і родичам загиблих... Я дякую команді "Голосу країни" за доречний і актуальний репертуар цього сезону", - прокоментувала Вітвіцька.


Відзначимо, що учасник з команди Святослава Вакарчука вже вдруге отримує звання "Голос країни": у 2014 році переможцем шоу став Ігор Грохоцький.

ДИВІТЬСЯ: Вакарчук показав нове звучання своєї пісні
Як повідомляв ONLINE.UA, спеціальним гостем фіналу вокального шоу була переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?