Пітт і вагітна "розлучниця" з'явилися на публіці: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт і вагітна "розлучниця" з'явилися на публіці: опубліковані фото

Пітт і вагітна "розлучниця" з'явилися на публіці: опубліковані фото
Джерело:  spletnik.ru

Голлівудський актор Бред Пітт, який проходить шлюборозлучний процес з Анджеліною Джолі з'явився на публіці з  Маріон Котійяр, яку називали розлучницею голлівудської пари.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сплетник".
Вчора, 9 листопада, в Лос-Анджелесі пройшла прем'єра шпигунського трилера "Союзники", в якому Пітт і Котійяр зіграли головні ролі.
Однак, до останнього моменту було незрозуміло, чи буде актор на заході, так як він, після початку шлюборозлучного процесу з Джолі, вважав за краще не відвідувати світські раунди. Бред не став підводити команду фільму "Союзники" і разом з колегами представив картину.
Вихід на червону доріжку став першим публічним появою актора перед громадськістю. Правда, днями  він відвідав закриту прем'єру фільму "Місячне сяйво", в роботі над яким він виступав в якості виконавчого продюсера. Підтримати Пітта на вечорі прийшла його подруга і колега Джулія Робертс. І хоча це був закритий захід, акторові довелося постати перед багатьма фотографами.
52-річний Бред прийшов на прем'єру "Союзників" разом зі своєю партнеркою по фільму, французькою акторкою Маріон Котійяр. Саме її називали головною причиною розриву Пітта і Джолі. Західні таблоїди стверджували, що Бред зраджував дружині з Маріон.  Цю інформацію довелося публічно спростовувати не тільки французькій зірці, але і її цивільному чоловіку Гийому Кані, від якого акторка зараз чекає другу дитину.


Шанувальники кричали Пітту слова підтримки, робили з ним селфі і брали автографи. Бред у відповідь подякував усім за моральну допомогу.
Читайте також: Трейлер з "розлучницею" Джолі і Пітта вже в мережі


"Це так мило, все дуже добрі до мене. Дійсно здорово мати таку підтримку", - сказав актор порталу E! News.
Дія фільму "Союзники" розгортається в 1942 році. У центрі сюжету - агенти французької та американської контррозвідки (Маріон Котійяр і Бред Пітт), між якими під час небезпечної місії в Північній Африці зароджується пристрасний роман, який закінчується весіллям.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом 19 вересня,  пояснивши своє рішення "непримиренними розбіжностями між подружжям". Також вона звинуватила чоловіка в жорсткому поводженні з дітьми і вимагала одноосібної опіки над ними.
Як повідомляв ONLINE.UA, а  сьогодні стало відомо, що департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) Лос-Анджелеса зняв з голлівудського актора Бреда Пітта всі звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми.

Маріон Котійяр



Бред Пітт



Маріон Котійяр


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?