Пітт засвітився в обіймах відомої актриси: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт засвітився в обіймах відомої актриси: з'явилися фото

Пітт засвітився в обіймах відомої актриси: з'явилися фото
Джерело:  spletnik.ru

Голлівудський актор  Бред Пітт, який проходить шлюборозлучний процес з Анджеліною Джолі, був помічений в компанії відомої актриси Джулії Робертс.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сплетник".
Після того, як Джолі подала документи на розлучення, Пітт перестав ходити на світські заходи.
А 8 листопада актор відвідав презентацію фільму "Місячне сяйво" (Moonlight), в роботі над яким він виступав в якості виконавчого продюсера.
Підтримати Пітта на вечорі прийшла його подруга і колега Джулія Робертс. І хоча це був закритий захід, акторові довелося постати перед багатьма фотографами.
Читайте також: Знаменита співачка офіційно розлучилася з чоловіком
На знімку, який вдалося зробити папарацці, видно, що голлівудський актор помітно постарів і схуд. Але, незважаючи на це, Пітт посміхається.


Джулія Робертс і Бред Пітт


До слова, актори знімалися разом у кількох стрічках: "Мексиканець", "12 друзів Оушена". З тих пір Бред і Джулія дружать сім'ями.
"Місячне сяйво" - драма про дитину, а потім підлітка і дорослого чоловіка, який живе в Маямі в період розквіту наркоторгівлі. Хірон, переживаючи сімейний крах, конфлікти з однолітками і усвідомлення своєї нетрадиційної орієнтації, знаходиться в болісному пошуку та прийнятті самого себе.
Нагадаємо, раніше  Бред Пітт заявив, що хоче призупинити роботу в своїх проектах через шлюборозлучного процесу з Анджеліною Джолі. Актор розповів, що пропустить прем'єру документальної картини "Подорож часу" за сімейними обставинами.
Як повідомляв ONLINE.UA,  одноосібна опіка над дітьми тепер належить Анджеліні, а Бред зможе лише відвідувати їх в присутності психологів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?