Північна Корея запустила невідомі ракети: деталі провокації
Категорія
Світ
Дата публікації

Північна Корея запустила невідомі ракети: деталі провокації

Північна Корея запустила невідомі ракети: деталі провокації
Джерело:  online.ua

Північнокорейська влада здійснила запуск двох снарядів, ймовірно - ракет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Снаряди впали у море між Корейським півостровом та Японією у четвер, 31 жовтня. Офіційні Токіо та південнокорейський Сеул не змогли ще ідентифікувати озброєння.

За відомостями військового командування Республіки Корея, дві невідомі ракети були запущені з провінції на південь від Пхеньяна.

Японські сили інформують, що снаряди впали у воду за межами Виключної економічної зони країни. Остання сягає 200 морських миль (близько 370 сухопутних кілометрів) від узбережжя.

Агентство відзначило, що час запуску відрізнявся від інших північнокорейських запусків. Зазвичай командування КНДР планувало відповідні заходи на світанок, а зараз усе відбулося вдень.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин надіслав листа президенту США Дональду Трампу. За непідтвердженими даними, посиланням він запросив свого американського колегу до КНДР та заявив про готовність до нового міжнародного саміту на найвищому рівні. Останні переговори завершилися передчасно, що вказує на дипломатичне фіаско.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?