Північні країни збираються провести спільний чемпіонат Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Північні країни збираються провести спільний чемпіонат Європи

Північні країни збираються провести спільний чемпіонат Європи
Джерело:  online.ua

Шість країн північної Європи - Данія, Ісландія, Норвегія, Фарерські острови, Фінляндія і Швеція - мають намір спільно провести фінальну частину чемпіонату Європи з футболу в 2024 або 2028 році.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це йдеться в спільній заяві федерацій, опублікованій на офіційному сайті Датського футбольного союзу.
"Північні країни поділяють спільні цінності в багатьох аспектах і хочуть разом провести фінальну частину чемпіонату Європи. Ми маємо намір провести багато матчів, які відповідатимуть і економічним, і екологічним стандартам", - йдеться в заяві.
ДИВІТЬСЯ: У ЄФА показала дизайн квитків на Євро-2016: з'явилося фото
Для половини північних країн можливість прийняти чемпіонат Європи буде чи не єдиним шансом зіграти у фінальній частині. Адже ті ж Фарери і Фінляндія ніколи не не грали на Євро, а Норвегія і Ісландія по разу пробивалися на Євро через кваліфікацію. Тільки Данія і Швеція регулярно грають на чемпіонатах Європи.
ЧИТАЙТЕ: Андрій Шевченко назвав фаворитів Євро-2016


Відзначимо, що вибори господарів чемпіонату Європи-2024 пройдуть в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?