План Кремля: в бійці Бойка і Ляшка побачили підступний задум
Категорія
Політика
Дата публікації

План Кремля: в бійці Бойка і Ляшка побачили підступний задум

План Кремля: в бійці Бойка і Ляшка побачили підступний задум
Джерело:  newsru.ua

Відомий журналіст Віталій Портников вважає, що лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко не просто так влаштував бійку у Верховній Раді з радикалом Олегом Ляшком, таким чином він виконує план Кремля зі дестабілізації ситуації в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю Портникова для Newsru.ua.
"Кожен, хто хоча б раз в житті мав справу з Юрієм Бойком, скаже вам, що це холодний розважливий чоловік, який не буде загострювати ситуацію через вибух емоцій", - зазначив журналіст.
За його словами, виступ Ляшка не повинен був викликати таку реакцію у Бойка, адже у виступі лідера Радикальної партії не прозвучало ніяких особистих образ на адресу лідера "Опоблока".
"Цього вимагає сценарій дестабілізації ситуації в країні, узгоджений в тій самій столиці, згадка про поїздки в яку так розлютила главу фракції "Опозиційного блоку". Зауважимо, що у виступі Олега Ляшка не було нічого, що могло б особисто образити колишнього віце-прем'єра. ніяких особистих образ. Ляшко навіть намагався дотримуватися балансу, фактично зрівнявши тих українських політиків, хто їздить в Москву і Брюссель - Бойко подібне зрівнювання мало б сподобатися", - вважає Портников.
Він заявив, що лідер "Опоблока" влаштував бійку з радикалом заради картинки для російських ЗМІ.
"Так навіщо ж Юрій Бойко вирішив вдарити Олега Ляшка? А для того, щоб Олег Ляшко побив Юрія Бойка під схвальні вигуки присутніх "націоналістів". Щоб картинка цього побиття з'явилася на екранах російських телеканалів. Щоб всі знали, що в українському парламенті під наглядом спікера - "бандерівця" б'ють опозиційних депутатів. Тих, хто захищає український народ від "беззаконної влади". Проти такого, з дозволу сказати, парламенту, всі засоби хороші", - пише журналіст.
Він додав, що Бойко не розрахував, що Ляшко - майстер розмовного жанру і хуліганом в цій історії виявився сам.
"Це була не бійка. Це був поганий розрахунок. Але в найближчі дні подібні провокації будуть множитися - і аж ніяк не тільки з боку представників "Опозиційного блоку", але і з боку інших політичних сил, зацікавлених у дестабілізації ситуації в країні", - упевнений Портников.
Як повідомляв ONLINE.UA, бійка, яку влаштував Юрій Бойко з Олегом Ляшком у Верховній Раді насмішила користувачів соцмереж.й.бійка, яку влаштував Юрій Бойко з Олегом Ляшко у Верховній Раді насмішила користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?