План "здачі Криму в оренду": у Ляшка прийняли рішення щодо автора ідеї
Категорія
Політика
Дата публікації

План "здачі Криму в оренду": у Ляшка прийняли рішення щодо автора ідеї

План "здачі Криму в оренду": у Ляшка прийняли рішення щодо автора ідеї
Джерело:  online.ua

У Радикальній партії Олега Ляшка прийняли рішення виключити зі складу фракції нардепа Андрія Артеменка, який раніше запропонував скандальний план по врегулюванню конфлікту між Росією і Україною.
Про це заявив сам Олег Ляшко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
"За результатами обговорення ситуації і засідання фракції, було прийнято рішення РПЛ про виключення Андрія Артеменка зі складу фракції РПЛ. Друге рішення - ми звернулися до Артеменка з вимогою скласти депутатський мандат, який він отримав за списком РПЛ", - підкреслив лідер партії.
Читайте також: Кр им в обмін на Донбас: The Washington Post дізналася нові деталі скандалу
"Ті ініціативи, висунуті Артеменком, вони категорично суперечать позиції "Радикальної партії". Одразу після підписання "Мінськ-1", "Мінськ-2" позиція фракції Радикальної партії, нашої команди, незмінна. Мінські угоди суперечать національним інтересам України. Єдина можливість зупинити Путіна - бути сильними. Ми не можемо торгувати ні територіями, ні державним суверенітетом", - продовжив політик.
"Сьогодні в інформаційному просторі розгортається кампанія по дискредитації нашої партії, і я підозрюю, що в тому числі і ці публікації нашого колишнього члена фракції - це один з елементів кампанії дискредитації нашої команди", - додав Ляшко.
Нагадаємо, раніше Андрій Артеменко заявив, що передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Майклу Флинну план, який передбачає проведення референдуму про передачу окупованого Криму в оренду Росії строком на 50-100 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що в Кремлі невідомо про план здачі Криму в оренду Андрія Артеменка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?