По дорозі на роботу Кличко перелетів через кермо велосипеда: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

По дорозі на роботу Кличко перелетів через кермо велосипеда: з'явилися фото

По дорозі на роботу Кличко перелетів через кермо велосипеда: з'явилися фото
Джерело:  Вести.ru

По дорозі на роботу мер Києва Віталій Кличко впав з велосипеда під час спроби заскочити на бордюр.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Вести.

Катання мера Віталія Кличка на велосипеді по місту виявилося не разовою акцією. Вчора вранці, так само як і у вівторок, він виїхав на роботу на двоколісному за 5 тисяч євро. Правда, не один. Як з'ясували журналісти, постояв біля його будинку, Кличко супроводжує велосипедна охорона, але і вона не рятує від київських доріг, які зовсім не пристосовані для двоколісного транспорту.

О 9:30 до під'їзду будинку на Богдана Хмельницького мер під'їхав на велосипеді в спортивному одязі разом з братом Володимиром і охоронцем. Поруч стояв джип "Тойота", який зазвичай супроводжує Кличко, а також ще два представницьких авто. Брати зникли в під'їзді, і через півгодини градоначальник вийшов звідти вже в костюмі, сів на велосипед і поїхав. За ним таким же способом рушив охоронець, а машини, що чекали, поїхали за Володимиром, який вийшов слідом.

Біля перехрестя з вул. Володимирській Кличко зупинився на червоне світло, на зелений він і охоронець рушили по зебрі, але в кінці переходу мер вирішив заскочити на велосипеді на бордюр. У підсумку Кличко впав, перелетівши через кермо. Частина перехожих, яких було чимало, кинулися на допомогу меру, але вона не знадобилася. Він встав, обтрусився і поїхав в сторону мерії.

Раніше  Кличко розповів про те, як їздить на роботу на велосипеді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?