"По приколу": в МЗС України пояснили, чому Путін погрожує Європі та світу
Категорія
Політика
Дата публікації

"По приколу": в МЗС України пояснили, чому Путін погрожує Європі та світу

"По приколу": в МЗС України пояснили, чому Путін погрожує Європі та світу
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Павло Клімкін заявив, що своєю поведінкою на міжнародній арені Володимир Путін, радше, намагається мобілізувати своїх виборців всередині Росії, аніж справді готовий на йти на серйозне загострення з Європою та США. На його думку, наразі це керівництву Росії не надто вдається.

Про це дипломат повідомив в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Вибачте за недипломатичний сленг, я вважаю, що це все (погрози РФ, – ред.) якось "по приколу"... Насправді, Росія прагне мобілізувати своїх виборців і лякати європейців – і те, і інше поки, наскільки я розумію, аж ніяк не виходить. Ось так я дуже дуже акуратно скажу", – сказав міністр.

За словами очільника МЗС, така поведінка Путіна підштовхує європейців переглянути своє ставлення до ідеї вступу нашої країни в НАТО. Зміну ставлення до цієї думки, за словами Клімкіна, він відчув нещодавно на Мюнхенській конференції з питань безпеки.

"Хоча є багато людей, які хапаються за серце при самій ідеї України в НАТО ... Насправді, дуже поступово, все більше європейських політиків починають дуже чітко говорити: ми повинні над цим думати. Я відчув це на Мюнхенській конференції", - розповів Клімкін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий політик назвав головну мету Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?