Побити кількох бомжів: Тайсон Ф'юрі відзначився скандальною заявою про опонентів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Побити кількох бомжів: Тайсон Ф'юрі відзначився скандальною заявою про опонентів

Джерело:  online.ua

Чемпіон світу у суперважкій вазі WBC Тайсон Ф'юрі заявив, що важко тренується в умовах карантину, однак точно не знає, коли вийде битися на ринг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на talkSPORT.

За його словами, він передбачає провести орієнтовно три бої.

"У мене немає жодних новин, але про всяк випадок я тренуюся 4 рази на день. Хочу цього року побити кількох бомжів — Джошуа, Вайлдера, Уайта, а також усіх інших", - пояснив Ф'юрі.

Він додав, що намагається тримати себе у формі, тож буде готовим до майбутніх поєдинків.

"А потім - "бум" - усі вони у нокауті. Скоро побачимося", - підкреслив боксер.

Нагадаємо, карантин, введений у більшості країн світу через пандемію коронавірусу COVID-19, порушив плани щодо багатьох подій. наприклад, футбольні чемпіонати, внутрішні та міжнародні, відтермінували на невизначені строки, їх тільки-но почали відновлювати.

Та ж сама проблема уразила бокс. Довгоочікувані бої скасували, нових дат ще не узгодили. Навіть після дозволу на їх проведення у майбутньому існує ще одна проблема — глядачів ще тривалий час можуть не пускати на стадіони.

Зокрема, серед боксерів, які втратили шанси найближчим часом вийти на ринг - українці Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі вважає, що здатен майже легко побити британця Ентоні Джошуа на рингу. За його словами, бій із володарем титулів WBA, WBO, IBF завершиться передчасно — нокаутом. Він навіть упевнено розповідав, як саме триватиме бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?