Побитому в Мексиці російському блогеру висунули звинувачення в убивстві
Категорія
Світ
Дата публікації

Побитому в Мексиці російському блогеру висунули звинувачення в убивстві

Побитому в Мексиці російському блогеру висунули звинувачення в убивстві
Джерело:  BBC

Прокуратура мексиканського штату Кінтана-Роо висунула російському відеоблогеру Олексію Макєєву, якого ледь не лінчували в Канкуні за образи місцевого населення, звинувачення в навмисному вбивстві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Його відвезли в прокуратуру, де зачитали права і звинувачення в навмисному вбивстві. Упродовж 48 годин суддя має вирішити, в яку в'язницю його спрямувати", - скаав завідувач консульським відділом посольства РФ в Мексиці Дмитро Болбот.

Читайте також: Помер мексиканець, який був поранений під час побиття росіянина в Канкуні

Російський дипломат наголосив, що Макєєв "відмовляється від будь-якої участі посольства в цій справі" і не збирається повертатися до РФ.

29 травня росіянина виписали з лікарні і взяли під варту. Прокуратура Кінтана-Роо має намір встановити ступінь відповідальності не тільки тих, хто брав участь у бійці, а й співробітників поліції, які не виконали своїх обов'язків із захисту громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, більше семи тисяч людей підписали розміщену на сайті Change.org петицію з вимогою депортувати з Мексики російського блогера Олексія Макєєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?