Побиття вдови бійця АТО: з'явилися несподівані подробиці, фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття вдови бійця АТО: з'явилися несподівані подробиці, фото і відео

Побиття вдови бійця АТО: з'явилися несподівані подробиці, фото і відео

У мережі з'явилася розповідь продавщиці про інцидент з вдовою воїна АТО Ганною Счасною, яка заявила про побиття за використання української мови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Валентина Іщенка.
На своїй сторінці він виклав фото з розповіддю продавщиці, у якої вийшов конфлікт з Ганною Счасною, про свою версію події.
"Ось ця жінка дуже налякана, але її вмовили розповісти про те що трапилося. Виходить, вдова не потерпіла, а агресивний нападник", - написав він.

Читайте також: Побиття вдови бійця АТО в Дніпрі: з'явилися нові подробиці


За словами жінки, вона намагалася обслужити покупця (волонтера, вдову бійця АТО Ганну Счасну), але почула від неї причіпки і образу, після яких вирішила виставити її за двері.


В результаті між ними виникла бійка, в ході якої, за словами продавщиці, вона отримала ряд тілесних ушкоджень, підтверджених відповідним висновком лікарів.


Також користувач виклав відео з поясненнями продавщиці, фото її ушкоджень і документ з висновками медиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про рішення поліції Дніпра відкрити кримінальне провадження за фактом інциденту з побиттям вдови бійця АТО в магазині за використання української мови.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?