Поблизу Мінська вночі партизани підірвали залізничу колію — Білорускі Гаюн
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу Мінська вночі партизани підірвали залізничу колію — Білорускі Гаюн

Вибух на залізниці

Поблизу білоруської столиці Мінська партизані вніч на 6 жовтня підірвали залізничну колію 

Що відомо про підрив партизанами залізниці в районі Мінська

За інформацією аналітиків з білоруської моніторингової групи “Білоруські Гаюн”, партизанами було підірвано залізницю в районі станції Озерище.

Зазначається, що вибух пролунав в районі о 23:20 в Колодящах, поблизу Мінська.

Зокрема, звуки вибуху чули навіть в мікрорайонах, що розташовані за 8 кілометрів від населеного пункту.

Вранці силовики почали опитувати місцевих жителів і їм повідомили, що це "був теракт на станції Озерище, підірвали залізницю, - зазначають білоруські аналітики.

Інформацію стосовно вибуху також підтвердили представники спільноти залізничників Білорусі, зазначивши, що невідомі підірвали під'їзні колії в районі станції.

Згідно з даними каналу "МотолькоПомоги", вранці було оголошено в розшук по всій країні кількох чоловіків, які можуть бути причетними до вибуху.

Це може означати, що вибух - це диверсія рейкових партизанів, - підкреслюють аналітики білоруського Гаюна.

Що відомо про додаткові обставини вибуху

Повідомляють, що приблизно о 23.15 у будинках місцевих жителів після вибуху "пройшла хвиля, у будинку затряслися вікна і ліжко".

А вранці 6 жовтня силовики почали проводити опитування місцевих жителів, яким повідомили, що "був теракт на станції Озерище, підірвали залізницю".

У соцмережах люди пишуть, що вибухів увечері було два, вони також повідомляють, що до ранку на дорогах чергували силовики, а зараз тривають опитування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?