Побудовано Україною, надуто Росією: з'явилося показове фото з Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Побудовано Україною, надуто Росією: з'явилося показове фото з Криму

Побудовано Україною, надуто Росією: з'явилося показове фото з Криму
Джерело:  online.ua

У мережі опублікована показова фотографія з  окупованого Росією Криму, на якій зображений знаменитий дитячий табір «Артек».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувачки «RoksolanaToday & Крим».


«Артек. Гарна світлина. Школа Артека - зроблено Україною. "Спортзал" Артека - надуто Росією (бАгатою)», - написала «RoksolanaToday & Крим» і опублікувала відповідну фотографію.


На фото зображені добротні споруди дитячого табору, зроблені ще Україною. Під час окупації Криму Росією в «Артеку» з'явилася прибудова спортзалу, яка абсолютно не вписується в архітектуру комплексу.




"Спеціально для ідіотів. Фото 2013 року. «Каратєльний» напис на воротах видно?", - поіронізувала «RoksolanaToday&Крим» і опублікувала ще одну фотографію «Артека», на якій чітко видно напис біля входу в дитячий табір на українській мові.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на території українського півострова Крим, який тимчасово знаходиться під контролем військ президента Росії Володимира Путіна, планують створити перший військовий дитячий табір - "військовий Артек".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?