Почнеться громадянська війна: Трамп виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Почнеться громадянська війна: Трамп виступив з резонансною заявою

Почнеться громадянська війна: Трамп виступив з резонансною заявою
Джерело:  24 канал

В США нещодавно стартувало розслідування щодо імпічменту Дональда Трампа. Американський лідер розізлився і процитував у Twitter прихильника, який говорить, що в США почнеться громадянська війна, якщо демократи приберуть президента з Білого дому.

Про це повідомив політичний оглядач Іван Яковина, перадає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Якщо демократи досягнуть успіху у відстороненні президента від посади, це спричинить громадянську війну, як перелом у цій нації, від якої наша країна ніколи не вилікується. Пастор Роберт Джеффресс", – написав Трамп.

За словами українського політолога, у США політична боротьба часто йде дуже гаряче і активно, люди там використовують найрізноманітніші слова і вирази, а іноді навіть – занадто яскраві.

"Але є деякі теми, про які говорять тільки зовсім вже безголові маргінали. Одна з таких тем – це "повторення громадянської війни". Ця війна позаминулого століття була найкривавішою за історію США. За чотири роки в ній погиби понад 600 тисяч осіб, ще триста тисяч пропали безвісти", – сказав Яковина.

Експерт пояснює, що тут раптово Трамп почав загрожувати всім новою громадянською війною, якщо його звільнять з роботи і його злочини будуть покарані.

"Це дуже недобре. Не можна такого робити", – додав політолог.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський уряд  наголошує на необхідності згоди Москви  на публікацію стенограми переговорів Путіна і Трампа. Кремль відзначив, що така практика — не є поширеною з дипломатичної точки зору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?