Подарунок для Путіна: екс-держсекретарка США зробила резонансну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Подарунок для Путіна: екс-держсекретарка США зробила резонансну заяву

Подарунок для Путіна: екс-держсекретарка США зробила резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Екс-держсекретарка США Мадлен Олбрайт заявила, що голову Білого дому Дональда Трампа можна сміливо вважати "майже подарунком" очільнику Кремля Володимиру Путіну.

Про це вона сказала в інтерв’ю телеканалу CNN, передає ONLINE.UA.

За її словами, влада РФ робить усе можливе, щоб придушити американську демократію і намагається посварити США з їх союзниками, а також припустила, що Трамп бачить "якусь спорідненість із Путіним".

"І я думаю, що Трамп є подарунком Путіну, в тому сенсі, що він намагається пояснити, чому ми повинні мати справу з цими європейцями або чому ми повинні мати якесь відношення до НАТО", — ввважає Олбрайт.

Окрім того, політикиня помітила протиріччя в тому, як Трамп співпрацює з союзниками з приводу антиросійських санкцій і тим, як американський лідер висловлюється про очільника Кремля.

Нагадаємо,  Мадлен Олбрайт - американська дипломатка чеського походження. Постійна представниця США при ООН. Державний секретар США (1997-2001).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне британське видання The Guardian опублікувало аналітичну статтю, в якій зазначило, що Україна буде першою жертвою політики американського лідера Дональда Трампа, якого хвилює власний бренд та репутація, а не вирішення серйозних міжнародних проблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?