Подарунок до Дня Перемоги: в Росії ветерани отримали прострочений майонез
Категорія
Світ
Дата публікації

Подарунок до Дня Перемоги: в Росії ветерани отримали прострочений майонез

Подарунок до Дня Перемоги: в Росії ветерани отримали прострочений майонез
Джерело:  ura.news

У Свердловській області Росії до Дня Перемоги ветеранам подарували майонез з сумнівним терміном придатності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на URA.ru.

Один із читачів видання розповів, що його бабусю-ветерана запросили на підприємство, де вона раніше працювала, щоб вручити подарунки.

«Приїхали. Пішла отримувати привітання, приходить із мішком майонезу. З повним мішком сирного майонезу. Їдемо додому, дивлюся, фотографую подарунок. Термін придатності порадував», - розповів читач.

Читайте також: Протести в Росії: мережу вразила їжа для затриманих, з'явилося відео

Судячи з фото, які надав виданню онук ветерана, пенсіонерці подарували відразу 16 упаковок сирного майонезу «Мрія господині» і ще не менше дев'яти соусів в пластикових баночках із датою виробництва - 28 листопада 2016 року.

На сайті виробника уточняється, що при температурі від 8 до 24 градусів тепла такий продукт зберігається 150 діб, тобто його термін придатності міг закінчитися ще в квітні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому бойовиками так званої ДНР Донецьку за вказівкою "адміністрації" проводять "Фестиваль вуличної їжі" без їжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?