Подільники бойовика Бабая затримали його двійника: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Подільники бойовика Бабая затримали його двійника: з'явилося фото

Подільники бойовика Бабая затримали його двійника: з'явилося фото

Бойовики так званої ЛНР заявили, що затримали в Стаханові злочинне угруповання на чолі з Володимиром Тимофєєвим на прізвисько "Бабай", який наслідував відомому бойовику ДНР, громадянину Росії Олександру Можаєву також на прізвисько "Бабай".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Генеральною прокуратурою ЛНР спільно з військовою комендатурою, МВС і МДБ ЛНР припинено діяльність злочинного угруповання під керівництвом Тимофєєва Володимира Петровича (прізвисько "Бабай"), 1969 року народження, члени якої підозрюються в скоєнні особливо тяжких злочинів проти особистості", - йдеться в повідомленні на сайті сепаратистів.


На території Стаханова і в його передмісті Тимофєєв і його подільники займалися грабежами, зґвалтуваннями, розбоями, вбивствами.


"При їх безпосередній участі здійснювалося викрадення людей, які піддавалися тортурам і знущанням з подальшою фізичною розправою над ними", - повідомляють бойовики.


Як відомо, бойовик ДНР на прізвисько "Бабай" Олександр Можаєв з російського Білоріченська тікав з Донбасу назад в Росію влітку 2015 року.


Раніше повідомлялося, що вранці 16 березня

був знайдений застреленим радник ватажка так званої ЛНР

Ігоря Плотницького Дмитро Каргаєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?