Подивіться, що я зробив з ним - Трамп публічно висміяв Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Подивіться, що я зробив з ним - Трамп публічно висміяв Путіна

Подивіться, що я зробив з ним - Трамп публічно висміяв Путіна
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп не втомлюється дивувати міжнародну спільноту неоднозначними та часто парадоксальними випадами у бік офіційної Москви. Цього разу очільник Білого дому заявив, що він не зраджує собі та продовжує жорстку політику щодо РФ та особисто російського президента Володимира Путіна. Однак Трамп також зазначив, що, незважаючи на санкції і жорсткі заходи, у нього збереглися хороші відносини з владою РФ. Про це американський президент розповів під час брифінгу, коли журналісти поцікавилися у Трампа, чи намагаються "противники США", такі як КНДР, РФ, КНР і Іран, скористатися ситуацією з коронавірусом на шкоду Штатам, передає ONLINE.UA.

"Я цього не бачу. Ні, я цього не бачу. У нас дуже хороші відносини з Росією, ми працювали разом над нафтовою угодою", - наголосив Трамп.

Він також вкотре повторив, що ніхто раніше не був такий суворий з очільником Кремля Володимиром Путіним.

"Ніхто не був такий суворий з Путіним, як я. І він це знає краще за всіх. Подивіться на санкції. Подивіться, що я зробив з їхнім газопроводом до Європи, ніхто навіть не знав про нього, я розкрив це, і тепер усі говорять про нього. Але водночас у мене дуже хороші стосунки з Путіним, у мене вийшло укласти угоду з Росією, Саудівською Аравією, ОПЕК+. Це збереже нам Техас, Північну Дакоту, Оклахому й інші штати", - наголосив Дональд Трамп.

Варто нагадати, що 31 березня Трамп повідомив, що провів доволі продуктивні переговори з Путіним. Також він похизувався тим, що Штати отримали масштабну допомогу для боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19 від російської влади. Очільник Білого дому назвав дане рішення Путіна "дуже милим". Проте "мила допомога" Путіна виявилася із неприємними сюрпризами. Йдеться про те, що апарати штучної вентиляції легень були вироблені підприємством, що входить у "Концерн Радіоелектронні технології", який перебуває під американськими санкціями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що видання BuzzFeed News здивувало світ новим резонансним матеріалом із красномовним заголовком "Трамп назвав українців "жахливими людьми". А зараз Україна готується перевезти для США тонни медприпасів". Усі подробиці можна знайти тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?