Подоляк натякнув на зміну статусу Криму після деокупації
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк натякнув на зміну статусу Криму після деокупації

Подоляк натякнув на зміну статусу Криму після деокупації
Джерело:  online.ua

Як вважає радник очільника ОПУ Михайло Подоляк, на Крим чекають серйозні зміни після його звільнення Збройними силами України. Насамперед йтиметься про автономний статус півострова.

Джерело: "УНІАН"

Чому Крим може втратити автономний статус після деокупації

Михайло Подоляк звертає увагу на те, що  унітарна держава тому й унітарна, що там немає ніяких окремих автономій.

На переконання представника ОПУ, саме вони так чи інакше є живильним середовищем для виникнення сепаратиських настроїв.

Команда українського лідера Володимира Зеленського уже розглядає найефективніші та найбезпечніші варіанти усунення цієї проблеми.

Безумовно, автономія – це небезпечний шлях, шлях у конфліктність на регіональному рівні. Я не думаю, що після всіх "щеплень", які ми зараз отримали, нам потрібно цим шляхом йти, – підкреслив Михайло Подоляк.

За його словами, також не можна ігнорувати той факт, що у нас є етнічні спільноти і їхні права повинні бути в повному обсязі визначені.

Насамперед йдеться про кримських татар, які заслуговують на те, щоб український народ про них попіклувався після всього, що вони пережили у період російської окупації.

Що про звільнення Криму говорить глава ГУР Кирило Буданов

На переконання очільника ГУР МО Кирила Буданова, деокупація Криму не стане для російського диктатора Володимира Путіна подією, яка підштовхне його до застосування ядерної зброї.

Головний український розвідник також додав, що кремлівські пропагандисти вже готуються до того, як буде висвітлювати "жест доброї волі" окупантів в Криму.

Варто також зазначити, що генерал-майор вірить в деокупацію всіх територій України уже цьогоріч.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?