Подоляк відреагував на ситуацію у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк відреагував на ситуацію у Маріуполі

Подоляк відреагував на ситуацію у Маріуполі
Джерело:  online.ua

Радник голови ОП Михайло Подоляк повідомив, що президент Володимир Зеленський і керівництво ЗСУ шукають можливість допомогти українським воїнам у Маріуполі, однак не можуть озвучувати свої плани публічно.

Джерело: Twitter-сторінка Подоляка

Подоляк заявив, що влада намагається вирішити проблему Маріуполя

Президент і керівництво Збройних Сил роблять усе можливе (та неможливе), щоб знайти рішення й допомогти нашим воїнам. Але ми не можемо комунікувати наші плани та дії публічно, щоб не інформувати ворога. Просимо поставитися до цього з розумінням, - наголосив Михайло Подоляк.

За його словами, наші бійці залишаються заблокованими в місті і у них дійсно нестача припасів.

"Військово-політичне керівництво країни в курсі проблеми, відстежує ситуацію в режимі реального часу та має більше інформації, ніж відомо в соціальних мережах... Якщо Кремль і ненавидить зараз щось більше за Україну, то це слово "Маріуполь". 1,5 місяці наші захисники боронять місто від російської орди, чисельність якої більша в 10+ разів. Вони тримаються під бомбардуваннями та вгризаються в кожен метр міста, - наголосив представник ОПУ.

Фото - скриншот

Нагадаємо, нещодавно представники полку "Азов", які захищають Маріуполь, заявили, що українське військове командування не зв’язувалося з бійцями два тижні.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?