Подорожчання віз в Єгипет: прийнято нове рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Подорожчання віз в Єгипет: прийнято нове рішення

Подорожчання віз в Єгипет: прийнято нове рішення
Джерело:  Associated Press

В Єгипті, який є одним з найпопулярніших туристичних напрямків для українців,  вирішили підвищити вартість в'їздних віз  с 1 березня, а не з 1 липня, як планували раніше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.
За даними єгипетського міністерства туризму, вартість в'їзної візи підвищиться більш ніж в два рази — з нинішніх 25 доларів до 60.
Рішення єгипетських властей було опубліковано 25 лютого.
Читайте також: Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео
Представники міністерства пояснили, що рішення про перенесення термінів підвищення вартості візи було прийнято на прохання лідерів туристичної галузі, які попередили, що подорожчання віз на початку сезону може негативно позначитися на туристичній галузі.
Традиційно, для Єгипту весняні місяці характерні низькою кількістю туристів, які їдуть в країну, в порівнянні з літніми та осінніми місяцями.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо, що Єгипет вирішив підвищити вартість віз с 25 до 60 долларів, і встановити ціну в 70 доларів за візи для багаторазового в'їзду.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?