Подруга Кейт Міддлтон зізналася, чи насправді дівчина намагалася звабити принца Вільяма
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Подруга Кейт Міддлтон зізналася, чи насправді дівчина намагалася звабити принца Вільяма

Подруга Кейт Міддлтон зізналася, чи насправді дівчина намагалася звабити принца Вільяма
Джерело:  online.ua

Нещодавно королівський історик Роберт Лейсі приголомшив світ шокуючою заявою: він почав стверджувати, що Кейт Міддлтон спеціально добивалась принца Вільяма. На це твердження миттєво відреагувала подруга герцогині, яка сказала, що Кейт зовсім про це не мріяла. Про заяву шкільної подруги Кейт Міддлтон йдеться у матеріалі видання The Daily Mail. Вона також спростувала чутки про те, що герцогиня завчасно запланувала весілля з принцом Вільямом, передає ONLINE.UA.

За словами подруги герцогині, остання ніколи не хотіла життя на очах громадськості, її дратувала навіть думка про це. Як стверджує шкільна товаришка Кейт, дівчина тоді мріяла про зовсім інше.

"Все, що Кетрін коли-небудь хотіла: це чоловік, сільський будинок, купа дітей, собака і класна кухня", – наголосила подруга Кейт Міддлтон.

Журналісти дізналися у подруги герцогині, що Кетрін хотіла простого сімейного затишку. А заміж за принца Вільяма вийшла не через його статус у Великій Британії, а навіть всупереч йому, бо просто закохалась в герцога.

"Вона хотіла щасливого сімейного затишку – опікуватись усіма. Стати членом королівської сім'ї, яка опинилася в центрі уваги, – це останнє, чого вона хотіла б. Але Кейт закохалася в Вільяма, який випадково опинився спадкоємцем престолу. Вона вийшла заміж за Вільяма, попри його положення, а не через нього", – йдеться в повідомленні видання.

Попри те, що герцоги Кембриджські для багатьох є еталоном пари, яка змогла пронести своє кохання через роки, мало хто знає, що їхнє знайомство розпочалося з конфузу, спогади про який досі змушують обох ніяковіти. Виявилося, що принц Вільям так хотів познайомитися з Кейт Міддлтон в Сент-Ендрюському університеті, що не втримався на ногах і впав просто перед майбутньою дружиною.

"Що за жахливий початок! Ви подумаєте, що я просто невдаха", – зніяковіло пробурмотів Вільям, коли зрозумів, що з ним сталося, однак Кейт це не завадило закохатися у молодого красеня.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в житті Меган Маркл сталася нова несподівана подія —  вона подружилася із зіркою світової музичної сцени Адель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?