"Подруга" Путіна натякнула на можливий вихід Франції з ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

"Подруга" Путіна натякнула на можливий вихід Франції з ЄС

"Подруга" Путіна натякнула на можливий вихід Франції з ЄС
Джерело:  Reuters

Лідер французької партії "Національний фронт", кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен висловила надію, що вихід Великобританії з Євросоюзу викличе ефект доміно в інших європейських країнах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Ми живемо в кінці одного світу і при народженні іншого... 2016 рік став роком, коли англо-саксонський світ прокинувся. Я впевнена, що 2017 буде роком, коли прокинуться жителі континентальної Європи", - сказала Ле Пен під час виступу на з'їзді правих в німецькому місті Кобленц.
Читайте також: "Подруга" Путіна зробила нову гучну заяву про свої плани
Вона назвала Brexit першим серйозним ударом по минулому європейських країн, який, за її словами, викличе ефект доміно. Другим ударом по Європі після Brexit Ле Пен вважає обрання Дональда Трампа президентом США.
"Я не кажу, що кожна країна повинна покинути ЄС... Але ми повинні залишити можливість, якщо країна захоче піти", - заявила кандидат в президенти Франції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марін Ле Пен заявила, що в разі своєї перемоги на виборах президента Франції визнає окупований Крим російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?