Подружка Путіна заявила про насилля в сім'ї - усі подробиці резонансного скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Подружка Путіна заявила про насилля в сім'ї - усі подробиці резонансного скандалу

Подружка Путіна заявила про насилля в сім'ї - усі подробиці резонансного скандалу
Джерело:  online.ua

Родина близької подружки глави Кремля Володимира Путіна та колишньої очільниці МЗС Австрії Карін Кнайсль опинилися на межі розлучення. Сімейне життя 55-річної політикині починалося досить щасливо - про її весілля з успішним бізнесменом Вольфгангом Майлінгером писали всі світові медіа. Окрім того, гучне святкування в 2018 році відвідав російський президент Володимир Путін - він не тільки станцював з нареченою, а й привіз своєрідні подарунки - для політикині на її весіллі співав козачий хор, також вона отримала від глави Кремля тульський самовар. Однак нещодавно Карін Кнайсль зважилася на відверте зізнання - вона розповіла, що її чоловік-бізнесмен піднімає на неї руку. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Oe24.

Згідно з даними видання, карантин, який введений практично у всіх європейських державах через пандемію коронавірусу, негативно вплинув на стосунки в родині Кнайсль. Вказано, що пара посварилася, коли знаходилася на самоізоляції на фермі на півдні Нижньої Австрії.

"В ході сварки, що спалахнула між чоловіком та жінкою, Кнайсль тарабанила кулаками в груди Майлінгера. А той не розгубився і у відповідь двічі дав ляпаса дружині. Політикиня такого приниження не стерпіла і подала в поліцію заяву, звинувативши чоловіка в домашньому насильстві. Той намагався виправдатися. Говорив, що не хотів бити дружину. Ляпасами він хотів привести її до тями і заспокоїти. За словами Майлінгера, останнім часом у Кнайсль не має постійного заробітку, і вона дуже переживає з цього приводу. Він наголосив, що вона стала дуже нервовою", - сказано в повідомленні.

Наразі відомо, що місцева поліція заборонила подружжю перебувати в одному будинку і навіть наближатися один до одного, а також забрала у Майлінгера рушницю.

Згідно з даними австрійських медіа, це вже не перший випадок насилля в родині колишньої очільниці МЗС. У 2019 вже був схожий інцидент, коли чоловік сильно штовхнув Кнайсль і вона, втративши рівновагу, впала на підлогу. Але тоді політикиня вирішила не розповідати про такий інцедент.

Володимир Путін танцює зі своєю подругою Карін Кнайсль на її весіллі - відео:

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висунув очільнику Кремля Володимиру Путіну та російській владі безкомпромісну вимогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?