Подружжя прожило разом 60 років і вперше поділилося своїм секретом
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Подружжя прожило разом 60 років і вперше поділилося своїм секретом

Подружжя прожило разом 60 років і вперше  поділилося своїм секретом
Джерело:  online.ua

Подружня пара з Великої Британії прожила разом 60 років і поділилися секретом щасливого шлюбу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Як зазначає видання, Берні і Джун Сполл познайомилися на танцях в 1958 році. Чоловік допоміг дівчині вибрати платівку, а потім навчив її танцювати. За словами Джун, вони "вальсували цілу ніч" і вона відразу зрозуміла, що вийде за нього заміж.

"Берні зробив Джун пропозицію через чотири дні після знайомства, але її батько не дозволив одружуватися до 21-річчя. Вони одружилися в серпні 1958 року. Чоловік зізнався, що через кохану відмовився від багатьох планів і навіть втратив роботу, але його це не хвилювало", - йдеться у повідомленні.

Зараз закохані разом відвідують уроки танців, ходять у боулінг і на фітнес. Берні вважає секретом їхнього щасливого шлюбу "вміння приймати і поважати відмінності в характерах двох люблячих людей", а Джун - любов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена Гомес випустила кліп на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?