"Подрузі" Путіна загрожує розгромна поразка на виборах у Франції
Категорія
Світ
Дата публікації

"Подрузі" Путіна загрожує розгромна поразка на виборах у Франції

"Подрузі" Путіна загрожує розгромна поразка на виборах у Франції
Джерело:  Reuters

Кандидата в президенти Франції від партії "Національний фронт" Марії Ле Пен, яку називають "подругою" президента Росії Володимира Путіна, чекає поразка на виборах.
Такі результати останніх соцопитувань, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
За даними соціологів, у другому турі виборів суперником Ле Пен буде Еммануель Макрон, який і переможе з результатом у 61% голосів.
Відзначимо, що результати соцопитування пророкують в першому турі перемогу Ле Пен з результатом 27%, на другому місці — Макрон з 25%, а третім буде Франсуа Фійон - 19% голосів.
Читайте також: От вам і причина заяв: в мережі посміялись над боргами "подруги" Путіна
Як відомо, вибори президента Франції пройдуть у два тури – 23 квітня і 7 травня.
На пост президента претендують лідер партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, екс-прем'єр Франсуа Фійон, і колишній міністр економіки країни Еммануель Макрон.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  поліція Франції взяла під варту голову передвиборного штабу і охоронця кандидата в президенти Марін Ле Пен, а в штаб-квартирі її партії пройшли обшуки.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?