Погроми і пожежа в центрі Києва: з'явилося нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Погроми і пожежа в центрі Києва: з'явилося нове відео

Погроми і пожежа в центрі Києва: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  погромів і пожежі, яку протестуючі влаштували у відділенні "Ощадбанку Росії" на площі Льва Толстого в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Відзначимо, що  в третю річницю Євромайдану 21 листопада на Майдані влаштували пікети, після чого вирушили до офісу українського політика Віктора Медведчука, розбили в ньому вікна, кидали фаєри і палили стільці, проте згодом виявилося, що розгромлені приміщення відносилися до салону краси.


Читайте також: У центрі Києва влаштували погром нібито в офісі Медведчука: з'явилися фото


Після протестувальники вирушили на площу Льва Толстого, де незважаючи на поліцейський кордон прорвалися до відділення "Ощадбанку Росії", розбили в ньому вікна і розпалили вогонь. В результаті сутичок з правоохоронцями було затримано кілька осіб.


У мережі з'явилося відео погромів у відділенні банку в центрі Києва:


Відео: YouTube/Yana Sedova


Після погрому протестувальники вирушили на Майдан, і, як повідомляє  112.ua, на даний момент ситуація стабілізувалася. При цьому, в результаті протестів постраждало три людини, серед яких жінка, яка отримала ушкодження середньої тяжкості через падіння з парапету в перехід.


Як повідомляв ONLINE.UA,  влаштовувати погроми протестуючих закликав командир батальйону ОУН Микола Коханівський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?