Погроми в центрі Києва: націоналістів спіймали на смішній заяві
Категорія
Події
Дата публікації

Погроми в центрі Києва: націоналістів спіймали на смішній заяві

Погроми в центрі Києва: націоналістів спіймали на смішній заяві

У мережі звернули увагу на смішну заяву націоналістів, які брали участь в  погромах в Києві в третю річницю Євромайдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.
Координатор Комітету визволення політв'язнів Катерина Коханівська, яка брала участь у погромі офісу українського політика Віктора Медведчука, написала в соцмережі:
"Якийсь парадокс. Поб'ємо офіс Ахметова - кричать: "А чому не Медведчука??? "Поб'ємо офіс Медведчука - а чому не магазини "Рошен". Залили червоною фарбою вітрини Рошен - "Агенти Кремля!" Поб'ємо "Сбербанк Росії" - "все, Путін вже точно нападе!" Господи, невже це той самий народ, який боровся на Майдані за Правду??? Або всі загинули, а вилізли диванні патріоти?"



"Тяжка доля "патріота". Що ж громити??", - прокоментував її заяву Комаров.
Гліб Горошинський: "Вузькість спеціалізації".
Наталі Шевченко: "Який парадокс: розгромили магазин/офіс/банк, а всі чомусь вважають нас покидьками".
Оксана Василенко: "Біда!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі оприлюднили нові відео з акцій протесту, які відбулися в Києві 21 листопада з нагоди третьої річниці Євромайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?