Погрози ватажка ДНР про новий виток війни потрапили на відео
Категорія
Події
Дата публікації

Погрози ватажка ДНР про новий виток війни потрапили на відео

Погрози ватажка ДНР про новий виток війни потрапили на відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з  заявою ватажка ДНР Олександра Захарченка про новий виток війни, який нібито розв'язав президент України Петро Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


На відео до Захарченка в кабінет приходить звітувати про результати "навчань" один із "чиновників" псевдореспубліки. Наступний кадр - Захарченко в строгому костюмі сидить за великим столом з іншими своїми соратниками.


"Своєю заявою Порошенко фактично розв'язав новий виток бойових дій і повністю скасував Мінські угоди", - сказав ватажок бойовиків.


Істерику Захарченка викликали слова Порошенка про те, що Україна не буде виконувати політичної частини Мінських домовленостей доти, доки не буде виконано пакет із безпеки.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на окупованому бойовиками Донбасі виліпили страшні фігурки ватажка ДНР Олександра Захарченка та президента РФ Володимира Путіна з воску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?