Похмурий і Малий: названі наступники Гіві на посаді ватажка "Сомалі"
Категорія
Події
Дата публікації

Похмурий і Малий: названі наступники Гіві на посаді ватажка "Сомалі"

Похмурий і Малий: названі наступники Гіві на посаді ватажка "Сомалі"
Джерело:  L!fe #шоу

Наступниками ватажка банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайла Толстих ("Гіві"), якого вранці 8 лютого вбили в Донецьку, можуть стати бойовики з позивними "Похмурий" або "Малий".
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на власні джерела L! Fe.
Згідно з однією з версій, Гіві на посаді може змінити Похмурий, який за фактом був правою рукою убитого бойовика. При цьому своє справжнє ім'я терорист приховує, та інформації про нього небагато. За словами інших бойовиків, Похмурому близько 40 років, і він є уродженцем Донбасу.
Читайте також: Ро сія згортає ДНР-ЛНР: в Україні пояснили вбивство Гіві
За іншою версією, новим ватажком "Сомалі" може стати Малий, справжнє ім'я якого - Єгор. Незважаючи на те, що Малому близько 20-ти років, він досить встиг проявити себе, і на момент вбивства Гіві виконував обов'язки "начальника штабу" терористів.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок ДНР Олександр Захарченко після смерті Гіві закликав світову громадськість внести українську владу в усі наявні терористичні списки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?