Поки буде "безсмертний Печерський полк", Україна перебуватиме в ситуації керованого хаосу - Романенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Поки буде "безсмертний Печерський полк", Україна перебуватиме в ситуації керованого хаосу - Романенко

Поки буде "безсмертний Печерський полк", Україна перебуватиме в ситуації керованого хаосу - Романенко
Джерело:  online.ua

Співзасновник Інституту майбутнього Юрій Романенко заявив, що такі проросійські акції, як "Безсмертний полк", дотепер проводяться в Україні через неможливість влади правильно побудувати роботу державних інститутів.

Про це він сказав у програмі Руденко.ONLINE.UA.

"Це в першу чергу жахлива слабкість української держави, яка до сьогоднішнього моменту, через 25 років після здобуття незалежності, не зуміла вибудувати ведення системної гуманітарної політики, яка призводить до того, що у нас з'являються всякі "Безсмертні полки", все що завгодно", - вважає політолог.

Читайте також: У Запоріжжі на акцію "Безсмертного полку" прийшли з портретами персонажів "Гри престолів"

За його словами, ключова проблема - в так званому "безсмертному Печерському полку", "а не в тому, що в Кремлі сидять ляльководи й смикають за якісь ниточки".

"До того моменту, поки у нас буде "безсмертний Печерський полк" і він не перетвориться на "смертний Печерський полк", тобто їх почнуть змінювати повноцінно і система стане оновлюватися і видозмінюватися, пристосовуватися до умов, до того моменту ми перебуватимемо в ситуації керованого хаосу", - сказав він.

Романенко додав, що проблема гібридної війни, "безсмертних полків" - це проблема тих держав, які не здатні відбудувати роботу своїх інститутів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 травня президент Петро Порошенко заявив, що акція "Безсмертний полк" є взірцем витонченої політичної спекуляції Кремля на почуттях людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?