Поклали взвод російських десантників: екс-бойовик розповів, як воюють українці на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Поклали взвод російських десантників: екс-бойовик розповів, як воюють українці на Донбасі

Поклали взвод російських десантників: екс-бойовик розповів, як воюють українці на Донбасі
Джерело:  Нова газета

Екс-бойовик так званих ДНР-ЛНР росіянин Дмитро Колесников надав цікаві факти про війну на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Нову газету".
Читайте також: Укра їнські волонтери змусили хвилюватися "батальйон Прілепіна": соцмережі регочуть
Зокрема Колесников, який є членом радикальної партії "Інша Росія", розповів про те, чи є на Донбасі російські військові.
"Наші військові там, звичайно, були. Навчали. І зброя з Росії, звичайно, йде. Заперечують це (в Росії - ред.), Тому що довести щось неможливо. Російські військові самі міста не брали, але артилерія російська є. Піхоти немає, хоча був, наприклад, випадок під Луганськом - я сам бачив - коли зайшла тактична рота наших ведевешників, і майже всі полягли. Думали, що "укропи" взагалі воювати не вміють", - розповів він.
Колесников вважає, основна маса представників "ДНР-ЛНР" на Донбасі воює за ідею, але є й ті, "хто мотається по всьому світу, по війнах, тому що їм це подобається".
"Рядовий боєць отримує 15 тисяч рублів, і це не ті гроші, за якими нормальна людина поїде", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікували відео, на якому російський письменник Захар Прилєпін, який нещодавно приєднався до бойовиків так званої ДНР, тримає в руках міжнародний символ миру (пацифік - ред.), після чого віддає наказ наводчику зенітної установки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?