Поклонська пообіцяла кримським татарам повторення депортації
Категорія
Україна
Дата публікації

Поклонська пообіцяла кримським татарам повторення депортації

Поклонська пообіцяла кримським татарам повторення депортації
Джерело:  online.ua

"Прокурор" анексованого Росією Криму Наталія Поклонська заявила, що "влада" півострова не допустить на його територію активістів Меджлісу. Бажаючим «спробувати своє щастя» в намірі відторгнути Крим від Росії вона пообіцяла «камери на Колимі та в Магадані».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.
Відповідаючи на питання про реальність загрози Криму з боку Меджлісу, Поклонська зазначила, що «шансів у них нуль, ми сюди не пропустимо ніяких екстремістів».
«Якщо хтось захоче спробувати своє щастя, то камери вільні є. Місць, правда, у нас обмаль залишається, але ми відшукаємо відповідні в Магадані або на Колимі. Ворогів ми не допустимо на кримську землю», - підкреслила вона.
Як відомо, під час депортації кримських татар вивозили в Росію, в тому числі на північ, на Колиму, в Магадан.
Нагадаємо, Поклонська подала в російський "Верховний суд Криму"позов про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу. Прес-секретар МЗС Мар'яна Беца назвала це "продовженням сталінських репресій".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?