Політика уряду спрямована на скорочення тривалості життя пенсіонерів, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Політика уряду спрямована на скорочення тривалості життя пенсіонерів, - Рабінович

Політика уряду спрямована на скорочення тривалості життя пенсіонерів, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Обіцянку українського уряду підвищити пенсії до 6040 гривень до 2028 року прокоментував в ефірі телеканалу «112-Україна» народний депутат України і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович: «Уряд не збирається підвищувати пенсії через 10 років, а його обіцянка - спроба втриматися при владі», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «РБК-Україна».

 «Щоб ще рік протриматися у своїх владних кріслах, влада готова пообіцяти в 2028 року кожному пенсіонерові за особистим літаку! Правителі наші знають, що це маячня, адже їх уже не буде. Яка їм різниця, що обіцяти!», - заявив депутат.

Рабінович зазначив, що політика уряду спрямована на скорочення тривалості життя пенсіонерів. «Уряд весь час розповідає, що у нас все покращується. А реалії - то - інші. Ціни, інфляція ростуть, людей позбавили пенсій. Влада сподівається, що з таким розвитком подій до 2019 року взагалі не буде жодного пенсіонера. Середня тривалість життя у нас - 63 роки, а вони пенсію хочуть ввести з 65 - значить, нам треба ще після смерті два роки на них «отбатрачіть»!», - переконаний депутат.

«У нас ще не було такого уряду, який би так брехав людям. У наступному році ми зобов'язані виплатити 11 з гаком мільярдів доларів за зовнішніми зобов'язаннями. Уряд прекрасно знає, що взяти їх ніде! Вони не знають, як управляти економікою, ось в чому справа », - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?