Політикам так не можна: в Україні пояснили великий прокол Савченко, з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Політикам так не можна: в Україні пояснили великий прокол Савченко, з'явилося відео

Політикам так не можна: в Україні пояснили великий прокол Савченко, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко абсолютно не здатна займатися політикою, оскільки не має відповідних навичок.
Про це у своєму блозі на ONLINE.UA розповів художник Сергій Поярков.
"Для того, щоб керувати країною, потрібно мати навички. Це брехня, що країною, ротою, відділенням, полком, може керувати людина, тому що він хороший, а не тому, що він має навички. Якщо, не дай Бог, такі як Савченко, Гаврилюк, Семенченко або Парасюк почнуть керувати країною всерйоз, Захарченко з Теслярським можуть відпочити", - підкреслив він.
Поярков нагадав, що "у нас вже один керуючий автобазою дорвався до управління країною" і додав — "закінчилося це, самі розумієте, чим".


Читайте також: Радник Порошенка дав цікаву пораду Савченко після її подорожі на Донбас

"Якщо у людини немає хірургічних навичок, він не має права брати у руки скальпель і когось різати. Якщо людина не знає цифр, він не може говорити, що він математик. Якщо льотчик Савченко не знає, що таке конвекція...", — заявив художник.



При цьому він нагадав, що "завдяки конвекції з'явилося повітроплавання".


"Це в льотній школі відразу ж, на першому занятті розповідають. Я вчився у тому числі і в льотній школі, я не отримав ліцензію пілота, але я керував літаком Skyeton K-10 SWIFT. Був у мене особистий маленький літачок, я розумію ці речі. Конвекція буває різною, але льотчик повинен з цього починати, повинен розуміти, чому тепле повітря піднімається вгору, а холодний йде вниз. Конвекція присутня у кожного вдома – в холодильнику, чому в холодильниках морозилка зверху", — розповів Поярков.


У той же час, він нагадав про  епізод у прямому ефірі одного з українських телеканалів, коли Савченко у відповідь на його питання запропонувала зайти в Google.


Читайте також: Візит Савченко на Донбас: стала відома реакція пересічних бойовиків ДНР

"Коли мені Надя каже: для цього є Google... В прямому ефірі я кажу: знаєш, чим відрізняються республіканці від демократів? Вона каже – знаю. Кажу – чому? Каже – а я типу ось... І починає "спетливать". Я – художник, я не можу перед тим, як починати малювати, Google подивитися, чим пензель відрізняється від фарби", — з обуренням заявив він.




Художник зазначив, що Савченко робить те ж саме, за що вона дорікає політиків.


"Вона за програму зробила все, чим дорікає інших, але дозволяє собі. Якщо людина займається політикою, навіть поряд стоїть, він повинен знати базові принципові речі. А людина публічно говорить – я буду керувати країною через Google...", - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA - Діагноз для Савченко: кілька порад щодо нардепа-льотчиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?