Політолог: Лещенко рятує кар'єру заявами про Іванющенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог: Лещенко рятує кар'єру заявами про Іванющенка

Політолог: Лещенко рятує кар'єру заявами про Іванющенка
Джерело:  rbc.ua

Чергові заяви нардепа Сергія Лещенка на адресу Юрія Іванющенка, компанії "Карпатибудінвест" і депутата Олега Недави - це спроба врятувати свою кар'єру політика.


Про це заявив політолог Кость Бондаренко, повідомляє "РБК-Україна".


Видання відзначає, що кілька днів тому Сергій Лещенко в черговий раз звинуватив свого колегу по фракції БПП, народного депутата Олега Недаву в тому, що компанія "Карпатибудінвест", в якій він працював до обрання нардепом, має відношення до бізнесмена Юрія Іванющенка. Це не перша заява Лещенка на цю тему, раніше він неодноразово звинувачував як Іванющенко, так і компанію, в різного роду зловживання.


Сам Недава при цьому заявляв, що Іванющенко не має ніякого відношення до "Карпатибудінвесту".


"В черговий раз повторюю, спеціально для Сергія Лещенка. Юрій Іванющенко не має до" Карпатибудінвест" ніякого відношення. Єдиний зв'язок - в нашій компанії якийсь час назад працювала колишня дружина Іванющенка! Безпідставні звинувачення Сергія змушують мене з разу в раз пояснювати, що це суд не знайшов зв'язку Іванющенка з "Карпатибудінвест". і що всі перевірки не знайшли жодного зловживання в роботі нашої компанії, по суті, спростувавши ту брехню, яку ллє на нас Лещенко та його друг Шабунін!" - цитували депутата ЗМІ.


У свою чергу, політичний експерт Кость Бондаренко вважає, що головне завдання Лещенко сьогодні - реанімувати свою політичну кар'єру.


"Ми всі бачимо, що Сергій Лещенко не може вийти з низки скандалів навколо власного імені. Всі ці скандали, по суті, привели до краху багатообіцяючої політичної кар'єри Сергія. І зараз він намагається відвести від себе фокус уваги, роблячи те, що вміє найкраще - звинувачуючи в корупції представників влади. Правда, як це зазвичай буває, доказова база, м'яко кажучи, "кульгає". Сергій начебто забуває, що він вже не журналіст УП, а народний депутат, і свої слова необхідно підтверджувати фактами і документами. Поки ж Лещенко викриває всіх направо і наліво", - вважає Бондаренко.


"Ну а Юрій Іванющенко - дуже вдала мішень для таких звинувачень. За останній час звинувачення Лещенко були на адресу Ахмєтова, Фірташа, Яценюка, Мартиненка, Кононенка, інших персон. Така діяльність - це природне середовище для нього, борючись з якимось міфічним злом, Лещенко як би показує свою необхідність суспільству. Зараз у фокусі Іванющенко і Недава, завтра ця карта остаточно буде відіграна, і увага Лещенка переключиться на когось іншого", - також цитує експерта "РБК-Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?