Політолог: Росія почала глобальну війну
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог: Росія почала глобальну війну

Політолог: Росія почала глобальну війну
Джерело:  24 канал

Політолог, експерт аналітичної групи Korner Solutions Михайло Басараб вважає, що про початок глобальної війни свідчать дії Росії проти України і країн Заходу. За його словами, РФ втручається у справи багатьох країн та активно поширює конфронтацію у суспільстві. У Кремлі обирають різні лінії розлому, тому російське вторгнення проявляється всюди – у політиці, економіці та пропаганді, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Росіяни діють на лініях розлому: для США – це расове питання чи легалізація зброї, у Європі – сварки євроскептиків і єврореалістів, в Україні – мовне питання, історія та ціла низка інших питань, які підігрівають серйозні протистояння", - вважає експерт.

Він наголосив, що свідомість громадян Росія обробляє різними шляхами – через засоби масової інформації, які імітують свободу слова, та через проплачених політиків у різних країнах.

"У Євросоюзі намагаються протистояти цьому. Спростовують фейки, займаються медіаосвітою – як громадян, так і медіа. Але у нас немає часу на це. Недостатньо боротися з якимись конкретними фейками", – наголошує Басараб.

На думку політолога, необхідно домогтися того, аби Росія втратила силу як центр "напруження та пропаганди".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?