Політолог розповів про обіцянку Зеленського Макрону
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог розповів про обіцянку Зеленського Макрону

Політолог розповів про обіцянку Зеленського Макрону
Джерело:  24 канал

Політичний оглядач Іван Верстюк розповів, що впершу чергу, зустрівшись із Володимиром Зеленським у Парижі, французький лідер Еммануель Макрон поцікавився антикорупційною політикою в Україні. Майбутній президент України заявив, що обов'язково займеться цим, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку експерта, для української економіки Зеленському необхідно ухвалювати конкретні рішення, які завжди були на поверхності: це введення ринку землі, приватизація, нормалізація тарифної політики, скасування схеми "Роттердам+", до якої приклав руку Порошенко, перезапуск антикорупційних органів тощо.

"Коли Зеленський зустрічався з Макроном у Парижі, то президента Франції найперше цікавила антикорупційна політика Зеленського. Він казав, що все розуміє про ставлення майбутнього президента до Росії тощо, але чекає він від Зеленського змін в НАЗК та введення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення... Натомість Зеленський йому пообіцяв, що він буде цим займатися, в цього команді є Рябошапка – колишній міністр юстиції та член НАЗК, в нього непогана репутація і він на цьому розуміється. Тому є причини вважати, що він знає, як робити антикорупційну реформу", - розповів експерт.

Верстюк нагадав, що  Зеленський багато говорить про закон про імпічмент президента, однак не вважає, що НАБУ має розслідувати справи діючого президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Макрон та Трамп подзвонили Зеленському. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?