Політолог вперше пояснив, що зараз відбувається з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог вперше пояснив, що зараз відбувається з Путіним

Політолог вперше пояснив, що зараз відбувається з Путіним
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Валерій Димов нарешті пояснив, що наразі відбувається з очільником Кремля Володимиром Путіним. За словами експерта, російський президент навмисно час від часу пропадає, потім з’являється, породжує чутки, щоб привернути до себе увагу черговими месиджами. Димов також наголосив, що зараз Путін знаходиться в ситуації, коли треба показувати мультики для населення, щоб відвернути увагу від провалів Кремля. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"У Путіна проблеми по всіх напрямках. Росія намагається уникнути військового зіткнення з Туреччиною в Сирії. Провал із газогономи "Північний потік-2" і Турецький потік, де мало бути три гілки, а є тільки одна. Туреччина скоротила споживання російського газу на 40% в 2020 році. А Болгарія наполовину. Польща з 2023 року відмовиться від російського газу. Провал з об’єднанням Росії і Білорусі, де Путін хотів стати главою", - наголосив політичний експерт.

Димов звернув увагу на те, що навіть Лукашенко сказав, що братська ціна за російські газ і нафту вища, ніж та, за яку він міг би купувати енергоресурси в Європі. Тому, на переконання експерта, очільнику Кремля треба продемонструвати таку собі картинку в середині Росії, щоб відволікти увагу від власних провалів.

Варто зазначити, що тиждень тому російські медіа написали про чергове "зникнення" президента РФ Путіна. Однак вже 21 лютого в російський телеканал ТАСС оприлюднив інтерв’ю "20 питань Володимиру Путіну".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін шокував новим рішенням щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?