Політолог звертає увагу на зміну риторики Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог звертає увагу на зміну риторики Путіна щодо України

Політолог звертає увагу на зміну риторики Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

Політичний та економічний експерт Growford Institute Валерій Клочко помітив, що риторика глави  Кремля Володимира Путіна щодо України дещо змінилася - особливо після того, як українські війська потужно відповіли на напад РФ.

Джерело: Ютуб-канал "24 Каналу"

Експерт помітив зміну риторики Путіна щодо України

Клочко звернувся увагу на те, що український президент вже декілька разів звертався до очільника Кремля щодо переговорів.

Як відомо, нещодавно турецький лідер Ердоган звернувся до Путіна з пропозицією все-таки провести розмову у Стамбулі, проте офіційна Москва домі мовчить.

Позиція росіян щодо нас на сьогодні не змінилася практично. Дуже складно говорити про якісь позитивні зрушення. На рівні неможливого, я б так сказав. І далі лунають заяви про міфічних нацистів, котрі тут всіх вбивають.Переговорний процес матиме успіх для нас виключно у випадку позиційної переваги над ворогом. Певна трансформація поглядів Росії нині простежується хіба на рівні риторики. Путін останнім часом вже менше став згадувати про денацифікацію. Мені це впало в око. Проте це не означає, що він відступив від цієї ідеї, - наголошує український політолог.

.

На переконання Валерія Клочка, наразі Володимир Путін уважно стежить за тим, як його принижують і намагається маневрувати. Нещодавно міжнародна спільнота побачила перші плоди таких путінських спостережень.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?