Поліцейська перестрілка під Києвом: з'явилося нове відео з місця трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейська перестрілка під Києвом: з'явилося нове відео з місця трагедії

Поліцейська перестрілка під Києвом: з'явилося нове відео з місця трагедії
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  перестрілки між поліцейськими в селі Княжичі Броварського району Київської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Нагадаємо, група поліцейських оперативного підрозділу вела стеження за злочинцями, які пробралися в один з будинків, щоб його пограбувати. У будинку була встановлена ​​сигналізація, яка спрацювала через дії грабіжників. На виклик сигналізації приїхав охоронний підрозділ поліції. Прибулі на сигналізацію поліцейські не розібралися і затримали двох своїх колег, які стежили за бандитами. Трохи пізніше на місце інциденту також приїхали бійці спецзагону поліції "КОРД".
Сталася плутанина, в якій один із поліцейських охоронного відділу вистрілив із табельної зброї і смертельно поранив бійця КОРДу.
У свою чергу, підрозділ КОРД відкрив вогонь, в результаті якого загинуло двоє поліцейських з оперативного підрозділу і двоє - з охоронного.
Тим часом президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих в перестрілці.
"Висловлюю співчуття рідним загиблих поліцейських. Причини цієї болючої трагедії повинні бути розслідувані. І всі винні - покарані", - написав президент у Facebook.
Також прес-секретар глави ГПУ Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила, що прокуратура Київської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 115 (вбивство) КК України.
"Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі Генерального прокурора України", - додала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA,  голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, коментуючи перестрілку поліцейських в Княжичах Київської області, в ході якої загинули п'ятеро людей, заявив, що трагедія сталася через відсутність координації дій правоохоронців з різних структур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?