Поліцейські показали відео з п'яним водієм, який пропонував хабар
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейські показали відео з п'яним водієм, який пропонував хабар

Поліцейські показали відео з п'яним водієм, який пропонував хабар
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківську водій авто-порушника намагався дати патрульним поліцейським хабар, в результаті отримав кримінальну справу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на патрульну поліцію в Facebook.
"Порушника ПДР за кермом авто Opel Combo патрульні зупинили минулого тижня, на вулиці Чорновола. Водій зізнався, що вживав алкоголь, перш ніж сісти в машину, а показати патрульним документи категорично відмовився. Зрештою порушник ПДР простягнув патрульному купюру номіналом 100 доларів США - сподівався таким чином уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення", - йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією поліції, перевірка на драгері встановила, що рівень алкоголю в крові водія перевищив допустиму норму більш ніж у 7 раз.
"Патрульні винесли на водія адміністративну постанову по ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування без відповідних документів) та склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння). Opel Combo евакуювали для зберігання на штрафмайданчик", - зазначили правоохоронці.


Як повідомляв ONLINE.UA, днем ​​19 грудня в Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода з вантажним автомобілем, в результаті якої постраждала одна людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?