Поліцейський чин в Києві крупно оскандалився з "Беркутом"
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейський чин в Києві крупно оскандалився з "Беркутом"

Поліцейський чин в Києві крупно оскандалився з "Беркутом"

Глава Шевченківського райуправління поліції Києва Герман Приступа опинився в центрі скандалу, розмістивши на своїй сторінці в соцмережі привітання спецпідрозділу "Беркут" з 25-літтям.
Про це повідомляє з ONLINE.UA посиланням на Facebook волонтера Романа Сініцина.
У своїй соціальній мережі Приступа поділився постом екс-міністра МВС України часів Януковича Анатолія Могильова, який привітав спецпідрозділ "Беркут" з 25-річчям. Пізніше поліцейський видалив запис, однак користувачі встигли зробити скрін.
"Слава Беркуту. І Могильову. P.s це діючий начальник Шевченківського управління поліції міста Києва якщо що", - написав Сініцин, опублікувавши скрін запису Приступи.

Читайте також: Савченко зізналася РосЗМІ, що розуміла "Беркут" на Майдані



Користувачі мережі прокоментували конфуз Приступи.






Нагадаємо, Анатолій Могильов за часів президентства Віктора Януковича був міністром внутрішніх справ України та головою Ради міністрів АР Крим. Посади прем'єр-міністра Криму він позбувся 27 лютого 2014 року, коли кримський парламент відправив його у відставку. Тоді ж кримські депутати прийняли рішення про проведення псевдореферендума.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Києві розгорається гучний скандал навколо побиття донецьким бізнесменом, який переїхали в столицю, патрульних поліцейських

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?