Поліція Дніпра зі стріляниною ловила викрадача авто: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція Дніпра зі стріляниною ловила викрадача авто: з'явилося відео

Поліція Дніпра зі стріляниною ловила викрадача авто: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Дніпрі поліцейські, намагаючись затримати викрадача авто, були змушені відкрити стрілянину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Патрульної поліції Дніпра в Facebook.
"22 січня, близько 16 години, в поліцію надійшов виклик, що на вулиці Нижньодніпровській невідома особа заволоділа автомобілем ВАЗ 21011. Екіпажі, які здійснювали патрулювання Амур-Нижньодніпровського району, отримали орієнтування від диспетчера, і через кілька хвилин авто помітили в провулку Окопний. Транспортний засіб намагалися зупинити за допомогою спецсигналів, втім, водій не реагував на вимоги, а потім збільшив швидкість. Патрульні попередили про застосування вогнепальної зброї для зупинки авто, адже водій створював загрозу життю і здоров'ю оточуючих громадян. Поліцейські перекрили рух по вулиці Передовій, тому змусили водія повернути на вулицю Моторну, де його заблокували службовими авто", - розповіли в поліції.
Читайте також: В Одесі відбулася поліцейська погоня зі стріляниною: стали відомі подробиці
"Інспектори спробували затримати підозрюваного, але він почав рух заднім ходом і ледь на наїхав на офіцера поліції. На підставі статті 46 закону "Про Національну поліцію України" патрульні застосували вогнепальну зброю і пошкодили авто. Однак громадянин не зупинявся і зробив останню спробу втекти. Проїхавши деяку відстань, пошкоджений ВАЗ зупинився - водій намагався втекти, але був затриманий патрульними", - додали правоохоронці.
В результаті події постраждалих немає, а злісного порушника доставили у відділення поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Запоріжжі 11 січня під час переслідування правопорушників патрульні застосували зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?