Поліція і рятувальники розповіли нові подробиці страшної ДТП на Дніпропетровщині
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція і рятувальники розповіли нові подробиці страшної ДТП на Дніпропетровщині

Поліція і рятувальники розповіли нові подробиці страшної ДТП на Дніпропетровщині
Джерело:  online.ua

У поліції та рятувальній службі повідомили подробиці  страшного ДТП, де загинуло 5 людей, що сталося у Дніпропетровській області: як з'ясувалося, усі загиблі і постраждалі - молоді люди, і серед загиблих виявився син співробітника ДСНС, який повертався з роботи.

Про це розповіла прес-секретар ДСНС по Дніпропетровській області Дар'я Гречищева, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.tv.

Нагадаємо, трагедія сталася після того, як від вантажівки, який їхав у зустрічному напрямку, відірвався причіп і буквально «зрізав» бічну частину маршрутки.
Як повідомила прес-секретар, всі загиблі і постраждалі – молоді люди. Один із загиблих – син співробітника ДСНС по Дніпропетровській області, який повертався з роботи.


Читайте також: В Чернігівській області перекинувся автобус із дітьми, є постраждалі: з'явилися фото

Гречищева додала, що всього в мікроавтобусі було 30 пасажирів.



У свою чергу, прес-секретар ГУ Нацполиции в Дніпропетровській області Ганна Старчевська зазначила, що вже допитані поліцією обидва водія, передає  УНН.

Як повідомив маршрутки, він перевозив 17 пасажирів, у свою чергу, водій КамАЗа стверджує, що він не знає, як це могло статися – з машиною все було в порядку, за її станом він стежив.


Читайте також: Смертельне ДТП з українськими військовими: з'явилися нові сумні подробиці і відео

"Все це ми будемо з'ясовувати в рамках дослідження, в рамках експертиз", - розповіла Старчевська.


Також вона додала, що відкрито кримінальне провадження, призначено відповідні експертизи: будуть перевірені механізми причепа до КамАЗу, який перевозив кукурудзу.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо, що з 7 постраждалих в цій аварії четверо знаходяться у важкому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?