Поліція Лас-Вегасу назвала ім'я стрільця, який вбив понад 50 людей
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція Лас-Вегасу назвала ім'я стрільця, який вбив понад 50 людей

Поліція Лас-Вегасу назвала ім'я стрільця, який вбив понад 50 людей
Джерело:  BBC

Поліція Лас-Вегаса назвала ім'я чоловіка, який під час концерту у Лас-Вегасі вбив 50 людей і поранив більше 200. Ним був 64-річний американець Стівен Педдок.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Russian.

Крім цього, правоохоронці розшукують для допиту жінку на ім'я Мерілоу Денлі.

Педдок до цього не потрапляв у поле зору правоохоронних органів. Чоловік стріляв по людях з 32-го поверха зі свого номера у готелі Mandalay Bay. Очевидці повідомили місцевим ЗМІ, що стрілянина була інтенсивною.

Читайте також: На пляжі в Полтаві застрелили чоловіка і поранили дитину: з'явилося відео

Педдока застрелили на місці події. За даними правоохоронців, чоловік діяв сам. Однак наразі поліція розшукує для допиту жінку на ім'я Мерілоу Денлі, яку бачили разом з ним незадовго до початку стрілянини.

Число убитих – щонайменше 50 людей – робить цю стрілянину найчисленнішою за кількістю жертв в історії США. До цього такою вважали масове вбивство в Орландо (штат Флорида), яке відбулося 12 червня 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, кількість загиблих внаслідок стрілянини, яку відкрив чоловік прямо під час концерту в Лас-Вегасі, сильно зросла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?