Поліція Манчестера встановила особу нападника
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Манчестера встановила особу нападника

Поліція Манчестера встановила особу нападника
Джерело:  Hromadske

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що поліція визначила особу нападника, який здійснив вибух на "Манчестер Арені" під час концерту поп-співачки Аріани Гранде.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.

За її словами, правоохоронні органи встановили особу нападника, але поки не можуть оприлюднити його імені.

"Спецслужби займаються цим питанням, але їм потрібно встановити, чи діяла ця людина самостійно, чи до цього причетний хтось ще. Поліція стверджує, що їм відома особа нападника. Але поки що не може оприлюднити його ім'я", — сказала британський прем'єр.

Читайте також: "Зламана": Аріана Гранде та інші зірки шоу-бізнесу прокоментували теракт, що стався на її концерті в Манчестері

"Поранені залишаються у лікарні, багато хто з них — у критичному стані. Постраждали багато дітей та молодих людей", — додала Мей.

Нагадаємо, ввечері 22 травня у Манчестері стався вибух на концерті поп-співачки Аріани Гранде. Поліція вважає, що напад було скоєно однією людиною. Нападник помер на місці після того, як детонував вибуховий пристрій. За останніми даними, в результаті теракту загинули 22 людини, серед яких і діти.

Як повідомляв ONLINE.UA, терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт в Манчестері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?