Поліція назвала головні версії щодо замаху на київського депутата
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція назвала головні версії щодо замаху на київського депутата

Поліція назвала головні версії щодо замаху на київського депутата
Джерело:  24 канал

Керівництво Нацполіції та київських правоохоронних органів оголосили подробиці розслідування щодо вбивства маленької дитини депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За офіційними даними, трагічний постріл здійснили з вогнепальної зброї калібру 7,62. Головна версія загибелі трирічного хлопчика - економічна діяльність його батька. Також правоохоронці розглядають версії про сімейно-побутові проблеми та колишню чи сього денну діяльність Соболєва.

"Зброю відправлять на експертизу, вилучили ряд речових доказів, фальшиві документи", - цитує видання очільника столичної поліції Андрія Крищенка.

Правоохоронці вилучили матеріали з камер відеоспостереження, які розташовані неподалік від місця події. Після дослідження траєкторії пострілів, вони дійшли певних висновків. Стріляли злочинці з будівлі, а не іншої машини, як вважалося раніше.

Нагадаємо, невідомі обстріляли автомобіль, у якому їхало подружжя Соболєвих, їхній син та ще одна родичка.

Як повідомляв ONLINE.UA, наступного дня, 2 грудня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання перших підозрюваних. Пізніше з'ясувалося, що вони - молодики 18 та 19 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?